Pohanka so zeleninou je vhodná príloha k mäsu. Je vynikajúca so zeleninovou prílohou aj samostatne.
Zloženie: Pohánkové jadrá Extra, sušená zelenina, bylinky a bylinky v rôznych pomeroch (mrkva, paradajky, paprika, cibuľa, cesnak, kôpor, petržlen, bazalka)
Príprava:
1. Na panvici:
Na panvicu dáme rozohriať trochu oleja alebo masla. Vysypeme obsah balenia , opražíme cca 2-3 minuty a zalejeme vodou (pridáme bujon , osolíme) . Varime za stáleho miešania 25-30 minut.
2. Multifunkčný hrniec /pomalý líný hrniec/:
Obsah balenia vysypeme do nádoby, osolíme , pridáme 600 ml vody a varíme pomaly 20-25 minút.
3. V hrnci :
Do 600 ml vriacej vody (+bujon alebo soľ) vysypeme obsah balenia a varíme na miernom ohni cca 25-30 minút. Pravidelne premiešame do úplného vyvretia vody. Na konci varenia dochutiť a premiešať.
Výrobca: Raisad, Petrohrad, Rusko
Obsah: 200 g
4 porcie