Konopný olej 200 ml

Konopný olej 200 ml

Konopné semená sú bohaté na bielkoviny, vitamíny a minerály. Semená nemajú psychoaktívne vlastnosti, pretože neobsahuje žiadne THC. Semená sú často využívané v priemysle. Konopné semená sú dobrým zdrojom bielkovín. Obsahujú veľa výživných látok a sú lepšie stráviteľné napríklad než sójové bôby. Lúpaná semená môžu byť pečené, alebo môžu byť použité do radu pokrmov. Konopné semená bývajú súčasťou vtáčieho zobu alebo bio potravín.

16 € s DPH

Dostupnosť: Skladom

Výrobca: R.O.S., Novosibirsk, Rusko

Konopný olej

  • 100% rastlinný olej – lisovaný za studena- nerafinovaný
  • 100 gr oleja obsahuje 99,8 % tuku,
  • prírodný produkt neobsahuje konzervačné a aromatizujúce látky
  • nemá žiadne vekové či časové obmedzenie na používanie

 

Všeobecné dostupné informácie : konopa siata

  • obsahuje všetky aminokyseliny a najviac - arginín, histidín, cysteín, methionín, lysín, threonín a serín.
  • je vhodným zdrojom chlorofylu a neobsahuje transmastné kyseliny.
  • zo všetkých rastlinných olejov má najvyšší obsah polynenasýtených tukov.
  • zlepšuje transport minerálov, mineralizuje organizmus,
  • reguluje hladinu cholesterolu v krvi,
  • znižuje riziko a vedľajšie účinky jedál rýchleho stravovania,
  • koriguje hladinu glykémie v krvi ako aj tukov,
  • viditeľne čistí kožu,
  • odstraňuje akné a ekzémy,
  • výrazne pozitívne ovplyvňuje vývoj a činnosť mozgu.

 

V kuchyni

  • do šalátov,
  • na dressingy..

Nie je vhodný na smaženie.

 

Zloženie: 100 gr oleja obsahuje 99,8 % tuku.
Dávkovanie: 3x denne kávová ližička po jedle
Upozornenie: prirodzená usadenina je prípustná
Výrobca: LTD "Ros", Novosibirsk, Novosibirska oblasť. RUSKO

Olej skladujte na chladnom a temnom mieste pri teplote 5 - 20°C.
Po otvorení fľašu uschovajte v chladničke.

Upozornenie:
Všetky hore uvedené údaje slúžia pre informáciu a poučenie, nenahradzujú akúkoľvek liečbu predpísanú lekárom.
Údaje a informácie sú prevzaté z dostupných zdrojov internetu a z podkladov výrobcu v Ruskej federácii na základe dlhoročných výskumov a skúseností .

Nový komentár

* Povinné polia

Prihlásenie