Bodliakový olej v kapsulách 200 ks

Bodliakový olej v kapsulách 200 ks

Pestrec mariánsky pochádza zo Stredomoria. Pestujú ho v záhradách v teplejších oblastiach. Vyzerá ako bodliak a je z čeľade astrovitých. Už starí Rimania pestrec mariánsky používali na celý rad ochorení. Dokázal im pomôcť v rôznych fázach preťaženia pečene, sleziny a obličiek. Obsahuje látku sylimarín, ktorá dokáže prirodzene obnoviť a regenerovať bunky pečene.Silymarín podporuje regeneráciu poškodených buniek pečene a tiež chráni nové pred zničením rovnakou látkou, znižuje zápalovosť (dôležité pre ľudí so zápalom pečene alebo hepatitídou) a má silné antioxidačné účinky.

5,60 € s DPH

Dostupnosť: Skladom

Výrobca: ROS RU

BODLIAKOVÝ OLEJ

  • 100% rastlinný olej – lisovaný za studena- nerafinovaný
  • 100 gr oleja obsahuje 99,8 % tuku,
  • prírodný produkt neobsahuje konzervačné a aromatizujúce látky

 

Všeobecné dostupné informácie : Ostropestrec mariánsky - bodliak obecný

  • používa na liečbu všetkých ochorení pečene
  • pomáha pri liečbe žlčníka.
  • napravuje poruchy krvného obehu,
  • pomáha pri nízkom krvnom tlaku,
  • tonizuje cievy,
  • má priaznivý vplyv na liečbu ochorenia srdcového systému,
  • pomáha pri migrénach a závratoch.
  • celkovo posilňuje organizmus,
  • lieči rôzne druhy alergii /žihľavku, sennú nádchu/,pomáha pri astmatických záchvatoch.
  • používa sa pri liečbe vredového ochorenia žalúdka a dvanastorníka.
  • zvonka je vhodný na hemoroidy a kŕčové žily.


Zloženie: 100 gr oleja obsahuje 99,8 % tuku.

Dávkovanie: až 6 toboliek denne. Prevencia 2 tobolky denne.
Upozornenie: prirodzená usadenina je prípustná
Výrobca: LTD "Ros", Novosibirsk, Novosibirska oblasť. RUSKO

Olej skladujte na chladnom a temnom mieste pri teplote 5 - 20°C.
Po otvorení fľašu uschovajte v chladničke.


Upozornenie:
Všetky hore uvedené údaje slúžia pre informáciu a poučenie, nenahradzujú akúkoľvek liečbu predpísanú lekárom.
Údaje a informácie sú prevzaté z dostupných zdrojov internetu a z podkladov výrobcu v Ruskej federácii na základe dlhoročných výskumov a skúseností .

Nový komentár

* Povinné polia

Prihlásenie